Skaidrītei vienmēr viss ir skaidrs. Un viņa darīs visu, lai arī jums viss būtu skaidrs!

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Dolgopolovs iebilst pret sankcijām un uzsver ka Krievija nav agresors
Publicēts 28. maijā, 2015.
Krievija nav agresors - tie ir stereotipi, kas iesēdušies cilvēku apziņā, šorīt intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" uzsvēra prezidenta amata kandidāts Sergejs Dolgopolovs (Saskaņa).

Dolgopolovs intervijā asi kritizēja pret Maskavu vērstās sankcijas, norādot, ka nepiekrīt apgalvojumam, ka Krievija ir agresora valsts, piebilstot, ka "tie ir stereotipi, kas ļoti veiksmīgi iedziļinājušies cilvēku apziņā," iesakot cilvēkiem vairāk koncentrēties uz domāšanas pastāvību.

"Šeit nav runas par sankcijām pret Krieviju vai kādu citu valsti, jo, ja ieskatīsimies vēsturē, nekad un nevienam sankciju ierosinātājiem tās nav devušas vēlamo rezultātu," skaidroja Dolgopolovs.

Valsts prezidenta amata kandidāts uzskata, ka šajā situācijā jāmeklē citi sadarbības veidi un paņēmieni kā iespaidot vēlamā virzienā ārpolitiskās attiecības.

Savukārt, runājot par savu kandidatūru prezidenta amatam un publiski izskanējušajiem pieņēmumiem, ka Valsts prezidents varētu netikt ievēlēts pirmajā kārtā, Dolgopolovs skaidro, ka vēl nav izlēmis, vai piedalīsies prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā, ja tāda būs.

Jau vēstīts, ka līdz šim Valsts prezidenta amatam oficiāli izvirzīti četri kandidāti, tai skaitā, partijas “Saskaņa” virzītais kandidāts Sergejs Dolgopolovs, Latvijas Reģionu apvienības kandidāts Mārtiņš Bondars , Zaļo un Zemniekus savienības virzītais – aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis un Nacionālās apvienības (NA) atbalstītais Eiropas Savienības (ES) Tiesas tiesnesis Egils Levits.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: