Skaidrītei vienmēr viss ir skaidrs. Un viņa darīs visu, lai arī jums viss būtu skaidrs!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Kaimiņš: LRA dod iespēju Āboltiņai virzīt vēlmi iegūt vairāk ministru amatus
Publicēts 21. janvārī, 2016.
Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa skatījumā Latvijas Reģionu apvienības (LRA) lēmums neatbalstīt Māra Kučinska (ZZS) veidoto valdību ir par labu Āboltiņas vadītās partijas “Vienotības” vēlmei iegūt iespējami vairāk ministru amatus jaunajā valdībā.

Intervijā LTV raidījumam “Rīta Panorāma” Kaimiņš atklāja, ka nenožēlo lēmumu pamest Latvijas Reģionu apvienības frakciju.

Toreiz viņš savu lēmumu skaidroja ar to, ka LRA frakcijas vadība ir kļuvusi par partijas “Vienotība” līderes Solvitas Āboltiņas dedzīgākajiem atbalstītājiem, savukārt viņam un viņa vēlētājiem Āboltiņas publiskais tēls ir kļuvis par simbolu visam, kas Latvijas politikā ir nosodāms.

Intervijā Kaimiņš apstiprināja, ka arī pašlaik no LRA puses turpinās Solvitas Āboltiņas dedzīga atbalstīšana, ko pierāda, ka tas, ka partija ir paziņojusi, ka neatbalstīs Zaļo un Zemnieku savienības premjera amata kandidātu Māri Kučinski, dodot iespēju Āboltiņai virzīt savu vajadzību pēc lielākam ministru amatu vietām. "Notiek mahinācijas mahināciju galā," piebilda Kaimiņš.

Viņš norādīja, ka vislielākā tieksme pēc varas ir Mārtiņam Bondaram un Dainim Liepiņam.

"Cilvēks (Solvita Āboltiņa), kurš nav ievēlēts, saņem 5000 algu. Tiek balstos par algu palielināšanu deputātiem, kas vispār ir nepieņemami," pauda Kaimiņš, piebilstot, ka pēc tādiem notikumiem Saeima būtu jāatlaiž.

Runājot par savu tālāko nākotni, Kaimiņš pastāstīja, ka februāra sākumā veidos biedrību. “Tas būs kā tests, vai Latvijas sabiedrībai tas ir vajadzīgs,” sacīja Kaimiņš.

Ja biedrībai izdosies izaugt, tad tā varētu pārtapt par jaunu politisko spēku. Viņš arī pauda, ka ir jācīnās ar “pastāvošo pašpasludināto eliti”.

Foto:Saeima/https://www.flickr.com/photos/saeima//https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: