Skaidrītei vienmēr viss ir skaidrs. Un viņa darīs visu, lai arī jums viss būtu skaidrs!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Kampars: Attieksme pret Āboltiņu politiskajā vidē liecina par bailēm no spēcīgas personības
Publicēts 28. decembrī, 2015.
Attieksme pret partijas "Vienotības" līderi Solvitu Āboltiņu politiskajā vidē liecina par bailēm no spēcīgas un aktīvas personības, pirmdien intervijā LTV raidījumam "Rīta Panorāma" pauda "Vienotības" ģenerālsekretārs Artis Kampars.


Viņš apstiprināja, ka partijas favorīte ir tās priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. To apliecinājis arī partijas neklātienes balsojums. Vienlaikus viņš atzina, ka Āboltiņai atbalsts "Vienotībā" nav bijis vienbalsīgs.

Tāpat viņš uzsvēra, ka Āboltiņa ir vienīgais premjera amata kandidāts no "Vienotības", un tie politiķi, kas nav atbalstījuši Āboltiņu, nav virzījuši paši savu kandidātu.

"Šobrīd partijas biedri kopumā uzskata, ka Āboltiņa ir partijas vadītāja bez lielām šaubām," sacīja Kampars, vienlaikus norādot, ka gada laikā ir bijuši dažādi notikumi, kas iedragājuši Āboltiņas reputāciju, tomēr pašreizējā pret Āboltiņu politiskajā vidē liecina par bailēm no spēcīgas un aktīvas personības.

"Spēcīgs un izlēmīgs premjers Latvijas valstij ir ļoti svarīgs," pauda Kampars, paužot uzskatu, ka Āboltiņa tāda ir. 

Vienlaikus viņš norādīja, ka "Vienotībai" ir "trumpji azotē", ko izmantot īstajā laikā cīņā par tiesībām veidot valdību.

Jau vēstīts, ka no partijas “Vienotība” premjera amatam izvirzīta šī brīža partijas līdere Solvita Āboltiņa. Partijas neklātienes balsojums liecina, ka Āboltiņas izvirzīšanu nav atbalstījusi premjere Laimdota Straujuma, kā arī seši "Vienotības" frakcijas deputāti - Ints Dālderis, Lolita Čigāne, Andrejs Judins, Aleksejs Loskutovs, Veiko Spolītis un Ilze Viņķele. 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: