Skaidrītei vienmēr viss ir skaidrs. Un viņa darīs visu, lai arī jums viss būtu skaidrs!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Maskavas klubi nepiekrīt savās telpās rīkot Ņemcova piemiņas koncertu
Publicēts 2. aprīlī, 2015.
40 dienas pēc noslepkavotā Krievijas opozīcijas līdera, Krievijas prezidenta Vladimira Putina kritiķa Borisa Ņemcova nāves bija plānots rīkot piemiņas koncertu, taču lielākā daļa lielo Maskavas koncertu norišu vietu vadītāju atteikušies to rīkot, savā “Facebook” profilā pavēstīja producents Mihails Kozirevs.

“Gandrīz visi mūziķi nekavējoties piekrita koncertā piedalīties, piemēram, mūziķi Juris Ševčuks un Andrejs Makarevičs, kā arī grupa “Bi-2″ un daudzi citi. Pie tam, neviens pat neko neieminējās par kaut kādu honorāru, un mēs izlēmām, ka piemiņas pasākums arī būtu bez maksas,” norāda Kozirevs.

“Taču tad sākās problēmas- mēs šo koncertu piedāvājām rīkot gandrīz visiem Maskavas koncertu klubiem, kuros varētu ietilpt 2000 un vairāk cilvēku. Mums šķita, ka iespēja uzņemt šādus mūziķus, pie tam otrdienā, kad klubi netiek izīrēti, ir ideāls variants. Mēs pat piekritām maksāt par telpām, nezinot par kādiem līdzekļiem,” turpina Kozirevs.

Producents gan norāda, ka nākamajā dienā pēc pārrunām, visi klubi sniedza atbildi ar tekstu, ka “mums nerekomendēja”, “mēs neesam gatavi”, “nevēlamies ar to saistīties” un “klubs uz to dienu ir aizņemts”.

Vienīgais cilvēks, kurš piekrita koncertu organizēt bija Stass Namins, kurš pārvalda “Zaļo teātri” Gorkija parkā, taču tā, kā viņš piekrita pašā pēdējā brīdī, vairs nebija laika nodarboties ar organizatoriskiem jautājumiem.

Rezultātā Ņemcova piemiņas koncerts tiks rīkots 7. aprīlī televīzijas kanāla “Doždj” ēterā. Lai gan Kozirevs atzina, ka uz nevienu uzņēmumu netur ļaunu prātu, viņš ir pārsteigts par šādiem atteikumiem.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: