Skaidrītei vienmēr viss ir skaidrs. Un viņa darīs visu, lai arī jums viss būtu skaidrs!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Rīgā aizturēti vairāki suteneri un likvidēti 5 maskējušies bordeļi
Publicēts 17. jūlijā, 2014.
Valsts policija ziņo, ka Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes darbinieki ir aizturējuši 20 personas par sutenerismu, kā arī likvidējuši sešas seksuālo pakalpojumu sniegšanas vietas. Šī statistika izveidota pusgada laikā.

Šī gada 8. jūlijā notika pēdējā aizturēšana, kad tika aizturēta kāda frizētavas īpašniece, kuras salonā bija istabiņas ar gultām, kuras domātas seksuālo pakalpojumu sniegšanai. Īpašniece gan šiem pakalpojumiem algoja citas darbinieces, bet reizēm prostitūcijas pienākumus nācies pildīt arī dažām frizierēm.

Vēl piecas iestādes bija reģistrētas kā masāžas saloni, taču papildus klasiskajām un relaksējošām masāžām tika sniegta arī seksuāla bauda klientiem, dažādos veidos stimulējot to dzimumorgānus.
Seksuālo pakalpojumu maskētās iestādes bijušas dažādos rajonos visā Rīgā.

Pavisam drosmīgi bija rīkojušies kādi divi bordeļu īpašnieki, kuri prostitūcijas biznesu bija izveidojuši telpās, kuras policija au agrāk bija izmeklējusi un likusi likvidēt. Šāda rīcība skaidrojama ar klientiem zināmu vietu. Lielākoties bordeļi ievietoti dzīvokļu ēkās.

Trim aizturētajiem draud pat līdz 15 gadiem ilgs cietumsods, jo tie ar sutenerismu nodarbojušies organizētā grupā.

Frizētavas gadījumā policija ierosinās kriminālprocesu par sutenerismu, jo nelegālo biznesu organizēja viena persona.

Tūristi lielākoties ir bordeļu mērķauditorija, tādēļ policija vasarā ir īpaši uzmanīga saistībā ar šiem noziegumiem, jo, kā zināms, vasarā valstī ieplūst visvairāk tūristu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: