Skaidrītei vienmēr viss ir skaidrs. Un viņa darīs visu, lai arī jums viss būtu skaidrs!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Smiltēns sola pielikt punktu strīdiem "Vienotībā"
Publicēts 22. aprīlī, 2016.
Galvenais princips ir neatstāt gruzdošas lietas, tā solot pielikt punktu valdošajiem strīdiem partijā "Vienotība", šorīt intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" sacīja "Vienotības" valdes priekšsēdētāja amata kandidāts Edvards Smiltēns.

Smiltēns intervijā uzsvēra, ka viņa, kā valdes priekšsēdētāja, galvenais uzdevums būs atjaunot sabiedrībai uzticību partijai.

Viņš atzina, ka "Vienotībā" pastāv nesaskaņas, gan runājot par to dēvēto "sešinieku", gan citu biedru starpā. Šiem strīdiem viņš solīja pielikt punktu.

Vienlaikus Smiltēns uzsvēra, ka partijā nav tikai kašķi un tā dara arī ievērojamas un labas lietas, par piemēru minot Cēsu mēra Jāņa Rozenberga darbu.

Uz jautājumu, vai bijis pārsteigums, ka liels atbalsts savai kandidatūrai "Vienotības vadītāja amatam saņemts no reģioniem, viņš atzina, ka tas bija zināms pārsteigums, tajā paša laikā norādot, ka savu lomu nospēlēja viņa biežā viesošanos dažādos Latvijas reģionos un tikšanos ar turienes „Vienotības” biedriem.

Savukārt vērtējot Solvitas Āboltiņas darbu priekšsēdētājas amatā, Smiltēns atzina, ka viņas darbā ir bijušas kļūdas, taču kļūdās ikviens, un tieši viņa bieži vien ir uzņēmusi triecienus.

Kā zināms, 4.jūnijā notiks partijas „Vienotība” ārkārtas kongress, kurā vēlēs jauno priekšsēdētāju. Uz šo amatu pretendē divi kandidāti Edvards Smiltēns un bijušais eirokomisārs Andris Piebalgs.

Foto:Saeima/https://www.flickr.com/photos/saeima//https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: