Skaidrītei vienmēr viss ir skaidrs. Un viņa darīs visu, lai arī jums viss būtu skaidrs!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Vai mums pašiem ir savs brīnumlīdzeklis?
Publicēts 21. februārī, 2017.
Savā dzīvē lielākā daļa no mums ir dzirdējuši dažādas reklāmas stāstus par brīnumlīdzkļiem, kuri izārstēs mūs no dažādām slimībām vai dāvās mums visu, ko vēlamies utt. Tikai cik no tiem ir arī snieguši mums visu solīto?

 

Protams, ir lietas un produkti, kas ir labas un kaut nedaudz dāvā mums gaidāmo rezultātu. Tomēr vairums no tām izrādās tikai reklāmas triks. Lai kā arī būtu, mēs turpinām ticēt un gaidīt, kad pienāks tā diena un mēs saņemsim to, ko sagaidām. 

Savā rakstā vēlējos Jums pastāstīt par kompānijas I’M Unity dabiskiem uztura bagātinātajiem. Man bija iespēja apmeklēt Jelgavas pilsētā 19. Starptautisko Ledus skulptūru festivālu. Šo festivālu apmeklēja liels cilvēku skaits, kā rezultātā pie ledus skulptūrām bija izveidojusies pagara rinda. Tā nu es devos pie mājiņām, kurās savu produkciju piedāvāja vietējie ražotaji un tirgotāji. Manu uzmanību piesaistīja stends ar uzrakstu Latvijā ražoti dabiski uztura bagātinātāji. Tur es ieraudzīju elegantas un gaumīgas kastītes ar vaska zīmogiem. Pēc kompānijas pārstāvja Ivara Minkeviča, kas izrādījās kompānijas īpašnieks, stāstītā šie produkti ir no upenēm un mellenēm iegūtās tinktūras. Tās tiek ražotas veselu pusgadu un tiek izturētas ozolkoka mucās. Upeņu tinktūras domātas imūnsistēmas stiprināšanai, pret galvas sāpēm un pret vēdera sāpēm, kā arī asinsrites uzlabošanai. Savukārt melleņu tinktūra domāta sirdsdarbības un redzes uzlabošanai, nervu sistēmai un vielmaiņai. Tā arī abas šīs tinktūras labvēlīgi ietekmē šūnu darbību un ir noderīgas ādas uzlabošanai. 

Kā pastāstīja I.Minkevičs, tad viņš šo produktu sākotnēji pasniedzis kā dabisku, kvalitatīvu produktu un veselīgu dāvanu sev vai/un citiem. Tā kā šo produktu arvien vairāk cilvēku iegādājušies un šie cilvēki pateicās par šo tinktūru tūlītēju iedarbību, tad I.Minkevičs uzdrošinājies vairāk runāt par šo produktu vērtīgumu un tās īpašībām. Tāpēc nu viņš piemin arī piemērus, kad cilvēki lietojot to pašu upeņu tinktūru pāris dienu laikā jūtas veseli un spēj pārvarēt saaukstēšanos un gripu.  

Protams, kompānijas īpašnieks apzinās, ka tas varētu škist visai neticami cilvēkiem, kas neko nezina par šiem produktiem. Taču viņš vēlas, lai cilvēki iepazītu šos produktus, kuri palīdzējuši daudziem, un lai arī viņi būtu veseli un laimīgi. Mani augstāk minētais ieinteresēja un es iegādajos šos abus produktus. Melleņu tinktūru es uzdāvināju savai mammai un upeņu tinktūra man lieti noderēja pašai. Proti, pēc diezgan aukstā laika, kas bija festivāla laikā, es sajutos apaukstējusies. Tā kā festivālu apmeklēju ar savu četrus gadus veco dēlēnu Matīsu, tad arī viņš bija apslimis. Tā nu es pati izmēģināju šīs upeņu tinktūras iedarbību un iedevu to dēlam ar zāļu tēju ka ieteica man I.Minkevičs. Jūs varat ticēt vai neticēt, bet nākamā dienā es un mans mazais Matīss jutāmies veseli un brīnišķīgi. 

Ziņkāres vadīta pēc vairākām dienām es apjautājos savai mammai par melleņu tinktūras iedarbību un uzzināju, ka mammai beidzot normalizējies asinsspiediens un uzlabojusies sirds darbība, kā arī nu viņa guļot mierīgi. Tad nu no savas pieredzes varu teikt, ka nu esmu atradusi līdzekli kā būt veselai. Un ja mēs būsim veseli, būsim arī laimīgi! Esat veseli un laimīgi arī Jūs!


Komentāri (1)
kreditbriviba: Brīvs no kredītiem, vai iespējams? Skaties - kredit-briviba.lv
28/02/2017 16:29
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: