Skaidrītei vienmēr viss ir skaidrs. Un viņa darīs visu, lai arī jums viss būtu skaidrs!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Valdība VID ģenerāldirektores amatā apstiprina Ilzi Cīruli
Publicēts 8. novembrī, 2016.
Valdība šodien apstiprināja amatā jauno Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektori Ilzi Cīruli. Paredzams, ka Cīrule darbu VID sāks no 14.novembra.

Ar veiksmes vēlējumiem valdība otrdien apstiprinājusi Cīruli VID vadītājas amatā. Atbalstu darbā Cīrulei solīja arī Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) un koalīcijas partijas.

Pirmdien koalīcijas partijas, tai skaitā Zaļo un zemnieku savienība, “Vienotība”, kā arī nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK, tikās ar Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektores amata kandidāti Ilzi Cīruli. Pēc tikšanās partijas vienojušās atbalstīt Cīrules kandidatūru.

Jaunajai VID ģenerāldirektorei Cīrulei ir ilggadēja vadības pieredze apdrošināšanas uzņēmumos “Balta” un “Gjensidige Baltic”, tostarp apdrošināšanas akciju sabiedrības “Balta” valdes locekļa amatā. Cīrulei ir maģistra grāds uzņēmumu un organizācijas vadīšanā.

Konkursa komisija I. Cīruli atzina par labāko un atbilstošāko pretendentu VID ģenerāldirektora amatam izvirzītajām prasībām, vērtējot gan viņas piedāvāto redzējumu, gan vadības kompetenču novērtējumu – stratēģisko redzējumu, komandas vadīšanu, attiecību veidošanu un uzturēšanu, pārmaiņu vadīšanu un orientāciju uz rezultātu sasniegšanu. Cīrule ieguva visaugstāko vērtējumu konkursa mutiskajā daļā un vadības kompetenču novērtēšanā.

Kā sacīja Reizniece-Ozola, viņai un Cīrulei ir vienāda vīzija par VID attīstību. Ministre esot pārliecināta, ka Cīrule tiks galā ar VID vadītājas pienākumiem, tiesa gan, viņai vispirms esot jāiepazīst dienesta darbs.

Foto: Valsts kanceleja 


Komentāri (1)
e credit.lv: Skumjas acis cīrulei, nez viņa nav parādnieku reģistros ar lielu kredītu - http://e-credit.lv varētu apskatīties, kurš izdevīgāks.
10/11/2016 06:46
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: